- Karcsúsodj EFT-vel -
karcsusodj

Ajánlom azoknak:

 • akik megszabadulnának fölös kilóiktól, de úgy érzik, rajtuk semmi sem segít
 • akik a létező összes csodamódszert kipróbálták már, és egy deka sem ment le róluk
 • akiknek elegük van a fogyási küzdelmek okozta stresszből és nyomásból

Most olyan módszert ajánlok, amellyel nem csak a nem kívánt kilóknak mondhat búcsút, de a szüntelen sóvárgást, szorongást és önmaga hibáztatását is elfelejtheti. Nem pusztán a tünetet, a túlsúlyt igyekszünk orvosolni, hanem a cél: a túlsúly mélyben rejlő okainak felkutatása, és ezek feloldása, hisz a hízáshoz érzelmi problémák és múltbéli traumák is hozzájárulhatnak. Ez a módszer az EFT, a kopogtató módszer, amelynek eredményeképpen mind a felesleges kilóknak, mind pedig a fogyókúrázást övező stressznek véget vethet, önsanyargatás nélkül.

Dr. Peta Stapleton Ausztráliában élő klinikai pszichológus és EFT tréner. Az elmúlt években táplálkozási zavarokkal küzdő pácienseket kezelt, és kutatásokat folytatott a fogyás és evési szokások témakörében. Dr. Stapleton azért vágott bele a kutatásba, mert rá akart jönni, hogy a kopogtatás hatással van-e a fogyásra és az ételek után sóvárgásra, és ha igen, akkor mennyire hatékony. Az ellenőrzött kutatásban összesen nyolcvankilenc 31 és 56 év közötti olyan nő vett részt, akik a testtömeg-indexük alapján elhízottnak számítottak. Nyolc héten keresztül hetente körülbelül két órát töltöttek kopogtatással – átlagosan negyedórát naponta. Fogyókúra és sportolás nélkül, vagyis kizárólag kopogtatással átlagosan 7,5 kilót fogytak a kutatási időszakban. Bár dr. Stapleton számított rá, hogy a kopogtatást végezve a résztvevők fogyni fognak, a fogyás mértéke őt is meglepte. Ami még izgalmasabb, hogy a kezdeti nyolchetes kopogtatási időszakban elért fogyást a résztvevők fél évvel később is megtartották, annak ellenére, hogy többségük a kutatási időszak végén felhagyott a kopogtatással.

“Nem a fogyás ad több önbizalmat, hanem  az önbizalom vezet a fogyáshoz, az erősebb és egészségesebb testhez.” (Jessica Ortner)

 

Főbb témakörök:

 • EFT alapjainak elsajátítása
 • Ételek iránti sóvárgás elengedése
 • A fogyókúrához társuló stressz oldása
 • Az érzelmi evés elengedése
 • A hízáshoz vezető események felkutatása és oldása
 • A fogyással kapcsolatos hiedelmek
 • A túlsúly, mint védelem és biztonság
 • Magabiztosan a testedben

Az érzelmi evésről itt elolvashat egy hosszabb blogbejegyzést, az EFT módszeréről pedig ide kattintva is tájékozódhat.

 

Tanfolyam időpontja:

2020. , öt keddi napon, 5×3 órában, 17.00 – 20.00 óráig

Helyszín: 9022 Győr, Batthyány tér 5.

Jelentkezés feltétele: Akarj változni és változtatni!

Tanfolyam díja: 40.000 Ft,-

Azok számára, akik már EFT tanfolyamot végeztek nálam: 28.000 Ft,-

Jelentkezési határidő: 2020.

Tréning résztvevők visszajelzése