fbpx

Karcsúsodj EFT-vel

Ajánlom azoknak:
  • akik megszabadulnának fölös kilóiktól, de úgy érzik, rajtuk semmi sem segít
  • akik a létező összes csodamódszert kipróbálták már, és egy deka sem ment le róluk
 • akiknek elegük van a fogyási küzdelmek okozta stresszből és nyomásból

Most olyan módszert ajánlok, amellyel nem csak a nem kívánt kilóknak mondhatsz búcsút, de a szüntelen sóvárgást, szorongást és önmagad hibáztatását is elfelejtheted. Nem pusztán a tünetet, a túlsúlyt igyekszünk orvosolni, hanem a cél: a túlsúly mélyben rejlő okainak felkutatása, és ezek feloldása, hisz a hízáshoz érzelmi problémák és múltbéli traumák is hozzájárulhatnak. Ez a módszer az EFT, a kopogtató módszer, amelynek eredményeképpen mind a felesleges kilóknak, mind pedig a fogyókúrázást övező stressznek véget vethetsz, önsanyargatás nélkül.

Dr. Peta Stapleton Ausztráliában élő klinikai pszichológus és EFT tréner. Az elmúlt években táplálkozási zavarokkal küzdő pácienseket kezelt, és kutatásokat folytatott a fogyás és evési szokások témakörében. Dr. Stapleton azért vágott bele a kutatásba, mert rá akart jönni, hogy a kopogtatás hatással van-e a fogyásra és az ételek után sóvárgásra, és ha igen, akkor mennyire hatékony. Az ellenőrzött kutatásban összesen nyolcvankilenc 31 és 56 év közötti olyan nő vett részt, akik a testtömeg-indexük alapján elhízottnak számítottak. Nyolc héten keresztül hetente körülbelül két órát töltöttek kopogtatással – átlagosan negyedórát naponta. Fogyókúra és sportolás nélkül, vagyis kizárólag kopogtatással átlagosan 7,5 kilót fogytak a kutatási időszakban. Bár dr. Stapleton számított rá, hogy a kopogtatást végezve a résztvevők fogyni fognak, a fogyás mértéke őt is meglepte. Ami még izgalmasabb, hogy a kezdeti nyolchetes kopogtatási időszakban elért fogyást a résztvevők fél évvel később is megtartották, annak ellenére, hogy többségük a kutatási időszak végén felhagyott a kopogtatással.

“Nem a fogyás ad több önbizalmat, hanem  az önbizalom vezet a fogyáshoz, az erősebb és egészségesebb testhez.” (Jessica Ortner)

Főbb témakörök:
  • EFT alapjainak elsajátítása        
  • Ételek iránti sóvárgás elengedése
  • A fogyókúrához társuló stressz oldása
  • Az érzelmi evés elengedése
  • A hízáshoz vezető események felkutatása és oldása 
  • A fogyással kapcsolatos hiedelmek
  • A túlsúly, mint védelem és biztonság
  • Magabiztosan a testedben

Az érzelmi evésről itt elolvashatsz egy hosszabb blogbejegyzést, az EFT módszeréről pedig ide kattintva is tájékozódhatsz.

Tanfolyam időpontja:

2020. április 21. – május 19., öt keddi napon, 5×3 órában, 17.00 – 20.00 óráig

Helyszín: 9022 Győr, Batthyány tér 5.

Jelentkezés feltétele: Akarj változni és változtatni!

Tanfolyam díja: 30.000 Ft,- +  ÁFA

Azok számára, akik már EFT tanfolyamot végeztek nálam: 20.000 Ft,- + ÁFA

Jelentkezési határidő: 2020. április 16.

Jelentkezés

Visszajelzések tanfolyamot végzettektől:

“Az érzelmi életemre jellemző hullámzás miatt azt csodálom, hogy nem lettem tengeribeteg életem tengerén.

Ez igaz volt mind a családi, mind a munkahelyi emberi kapcsolataimra.

“Az első igazi meglepetést az okozta nekem, mikor egy kiadós kopogtatásos blokk  után azt vettem észre, hogy úgy jövök be a munkahelyemre, hogy az addig idegesítőnek vélt kolléganőm iránt érzett negatív érzéseim tökéletesen, maradéktalanul, egyszerűen eltűntek.

Ez olyan érzés volt nekem, mintha lelkem egy, addig rabságban tartott része most végre szabadságot kapott volna. Ez a teher eltűnt az életemből, és ezzel vette kezdetét az a csoda, ami szép lassan, évek alatt történt meg velem.

A negatív érzések (félelem, düh, harag, aggodalom)  lekötöztek engem. Az EFT I. és II. tanfolyamokon kívül részt vettem a Karcsúsodj EFT-vel kurzuson is, mely megértette velem, hogy a súlyok egy része a lelkemből fakad, és ennek elengedése csodás könnyűség érzéssel ajándékoz meg.

Köszönöm, hogy éltem egyre boldogabb, harmonikusabb, ami  kihat a környezetemre is!

T.Z. Edit”

“Mindig vártam az alkalmakat. Csodás napokat, heteket töltöttem a kis csapattal. Nagyon jól éreztem magam, jó volt a társaság. Nagyon sok mindent tanultam! Már az első héttől odafigyelek magamra, az érzéseimre és nem kívánom az édességet! Sokat kell még kopogtatnom, de nem adom fel, tovább haladok az úton, amin elindítottál. Hálás köszönet!!! Gabi”

“Kedves Judit!

Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a Karcsúsodj Eft-vel tanfolyamon.

Egész életemben gondom volt a testsúlyommal, utólag visszagondolva, amikor normál volt a súlyom, akkor is kövérnek éreztem magam és többször megkaptam, hogy “kövér vagy”. Sokat hallottam, hogy ilyen az alkatod, erősek a csontjaid stb. Egy ideig tartottam a súlyom, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már megint kicsik a ruháim. Így ment ez több évig. Sok mindent kipróbáltam, de nem volt tartós az eredmény.

A tanfolyam segített megérteni, hogy valójában mennyire összetett ez a “probléma”. Rájöttem, hogy igazából először a régi dolgokat kell feldolgozni. A tanfolyamon rengeteg korlátozó hiedelmet, régi mintát oldottam. A magammal cipelt eseményekből is többet feldolgoztam, de még folytatnom kell, mert van bőven. A tanfolyam során felbukkantak a mélyen elásott történések, érzelmek és közben arra is fény derült, hogy mi az oka a plusz kilóknak. Sok-sok köszönetet tudok mondani azért az önzetlen szeretetért és megértésért, amit minden alkalommal kapok a tanfolyamokon és a találkozókon is. Szerintem páratlan a tanfolyam, mert nincs olyan fogyi csoport, amelyik ilyen széleskörűen és alaposan körbejárja a fogyást, ráadásul a lelki oldalát. Aki végigcsinálja és hajlandó beépíteni a mindennapjaiba a megtanult módszert, az úgy rendbe teszi az életét, hogy abban a fogyás már csak hab a tortán.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm

I. Hajnalka”