Kedves Judit!

Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a Karcsúsodj Eft-vel tanfolyamon.

Egész életemben gondom volt a testsúlyommal, utólag visszagondolva, amikor normál volt a súlyom, akkor is kövérnek éreztem magam és többször megkaptam, hogy “kövér vagy”. Sokat hallottam, hogy ilyen az alkatod, erősek a csontjaid stb. Egy ideig tartottam a súlyom, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már megint kicsik a ruháim. Így ment ez több évig. Sok mindent kipróbáltam, de nem volt tartós az eredmény.

A tanfolyam segített megérteni, hogy valójában mennyire összetett ez a “probléma”. Rájöttem, hogy igazából először a régi dolgokat kell feldolgozni. A tanfolyamon rengeteg korlátozó hiedelmet, régi mintát oldottam. A magammal cipelt eseményekből is többet feldolgoztam, de még folytatnom kell, mert van bőven. A tanfolyam során felbukkantak a mélyen elásott történések, érzelmek és közben arra is fény derült, hogy mi az oka a plusz kilóknak. Sok-sok köszönetet tudok mondani azért az önzetlen szeretetért és megértésért, amit minden alkalommal kapok a tanfolyamokon és a találkozókon is. Szerintem páratlan a tanfolyam, mert nincs olyan fogyi csoport, amelyik ilyen széleskörűen és alaposan körbejárja a fogyást, ráadásul a lelki oldalát. Aki végigcsinálja és hajlandó beépíteni a mindennapjaiba a megtanult módszert, az úgy rendbe teszi az életét, hogy abban a fogyás már csak hab a tortán.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

I. Hajnalka

Mindig vártam az alkalmakat. Csodás napokat, heteket töltöttem a kis csapattal. Nagyon jól éreztem magam, jó volt a társaság. Nagyon sok mindent tanultam! Már az első héttől odafigyelek magamra, az érzéseimre és nem kívánom az édességet! Sokat kell még kopogtatnom, de nem adom fel, tovább haladok az úton, amin elindítottál. Hálás köszönet!!!

Gabi

“Az érzelmi életemre jellemző hullámzás miatt azt csodálom, hogy nem lettem tengeribeteg életem tengerén.

Ez igaz volt mind a családi, mind a munkahelyi emberi kapcsolataimra.

Az első igazi meglepetést az okozta nekem, mikor egy kiadós kopogtatásos blokk  után azt vettem észre, hogy úgy jövök be a munkahelyemre, hogy az addig idegesítőnek vélt kolléganőm iránt érzett negatív érzéseim tökéletesen, maradéktalanul, egyszerűen eltűntek.

Ez olyan érzés volt nekem, mintha lelkem egy, addig rabságban tartott része most végre szabadságot kapott volna. Ez a teher eltűnt az életemből, és ezzel vette kezdetét az a csoda, ami szép lassan, évek alatt történt meg velem.

A negatív érzések (félelem, düh, harag, aggodalom)  lekötöztek engem. Az EFT I. és II. tanfolyamokon kívül részt vettem a Karcsúsodj EFT-vel kurzuson is, mely megértette velem, hogy a súlyok egy része a lelkemből fakad, és ennek elengedése csodás könnyűség érzéssel ajándékoz meg.

Köszönöm, hogy életem egyre boldogabb, harmonikusabb, ami  kihat a környezetemre is!

T.Z. Edit