fbpx

EFT I. tanfolyam

“Egy másik embert megváltoztatni
talán hetek, évek vagy akár egy egész emberélet alatt sem vagyunk képesek,
önmagunkban viszont azonnal fordulatot tudunk hozni.”
Sant Rajinder Singh

alfons-mucha-painting-4

Mi az EFT?

Az EFT egy fantasztikus öngyógyító, energia pszichológiai módszer, amely azáltal, hogy helyreállítja a test energiarendszerének egyensúlyát, felszabadítja a test természetes gyógyító folyamatait, így gyakran teljes érzelmi és ezáltal testi gyógyulást tesz lehetővé.
Az EFT-t (Emotional Freedom Techniques = Érzelmi Felszabadulás Technika), Gary Craig dolgozta ki 1995-ben. Roger Callahan TFT módszerét egyszerűsítette le azzal a céllal, hogy a csak szakemberek által használható bonyolult diagnosztikai és terápiás eljárással szemben az EFT-t bárki képes legyen  megtanulni, és használni is tudja a mindennapokban felmerülő problémái  megoldásában.
Az EFT módszere azon a felfedezésen alapul, hogy a test energiarendszerében történt zavar, “energiablokád”, befolyásolja érzelmeinket, mely hatással lesz testünk fizikai állapotára is.
A technika lényege, hogy a test bizonyos meridián (testünkben futó energiavezetékek) pontjain gyengéd ütögetést, kopogtatást végzünk, közben ráhangolódunk, összpontosítunk az érzelmi vagy fizikai problémára. Ennek eredményeképpen a test energiarendszerében blokkolt energia felszabadul, és a test öngyógyító energiái ismét szabadon áramlanak. Miután a  test energiarendszerében jelen lévő blokk feloldásra került, ennek érzelmi és/vagy fizikai megnyilvánulása – tehát maga a probléma is – feloldódik, megszűnik. Egyes praktizálók az EFT módszerét pszichológiai akupunktúrának nevezték el, mivel  hatásmechanizmusában nagyon hasonló. A különbség annyi, hogy tű helyett gyengéd kopogtatást használunk és nemcsak fizikai, hanem minden érzelmi problémát is kezelni tudunk vele.

Kinek szól a tanfolyam?

·aki szeretné negatív érzéseit – pl. haragot, félelmet, fájdalmat, dühöt, agressziót, féltékenységet, szorongást, stresszt – oldani
· aki szeretné traumatikus emlékeit elengedni
· aki szeretne függőségétől megszabadulni
· aki fizikai fájdalmait szeretné enyhíteni
· aki szeretné félelmeit, fóbiáit elengedni

A tanfolyam témái:

· EFT kialakulása, tudományos háttere

· Teljes alaprecept – rövidített változat, azaz hogy is kopogtassunk, hogyan használjuk az EFT technikáját, az alapok elsajátítása
· Testi tünetek, érzelmi problémák, függőségek, fóbiák kezelése

. Traumatikus emlékek oldása
· A probléma megközelítése, különböző aspektusok – azaz a gyakorlati alkalmazás kulisszatitkai

. EFT és a Ho’oponopono
· És minden egyéb, ami felmerül

Jelentkezés és egyéb tudnivalók:

Tanfolyam időpontja:

Hétközben:

2020. január 28., február 04., 11., – Három egymást követő kedd délután 3×3 órában, 17.00 – 20.00 óráig

Hétvégén:

2020. február 22., szombat, 09.00 – 18.00 óráig

A csoport betelt, tavasszal újra indul!

Helyszín: Győr, Batthyány tér 5.
Tanfolyam díja: 25.000,- Ft (+ ÁFA)

Szeretném, ha tudna róla: a tanfolyamon utoljára vehet részt ezért a díjért. Ezt követően magasabb díj lép érvénybe.
Jelentkezési határidő: január 24., illetve február 17.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők készségszinten megtanulják használni Gary Craig Emotional Freedom Technique (EFT – Érzelmi Felszabadulás Technika) módszerét.

Visszajelzések tanfolyamot végzettektől:

“Hogy jelentkeztem az EFT I.; II. tanfolyamokra, életem egyik legjobb döntései voltak. Rengeteg mindent megtanulhattam önmagamról, a világról, a kapcsolatokról, és a saját szerepemről az életemben. Sikerült túllendülnöm általa nehéz helyzeteken, és egy jobb irányba fordítani az életem. Judit ezen az úton mindig segít, támogat, vezet, de a lépéseket magamnak kell megtennem.

Ezen tanfolyamok egy felfelé ívelő életút kiinduló pontjai/ átbillentői.

Mindenkinek szívből kívánom, legyen mindebben része.

– egy pedagógus hölgy”

“Az érzelmi életemre jellemző hullámzás miatt azt csodálom, hogy nem lettem tengeribeteg életem tengerén.

Ez igaz volt mind a családi, mind a munkahelyi emberi kapcsolataimra.

“Az első igazi meglepetést az okozta nekem, mikor egy kiadós kopogtatásos blokk  után azt vettem észre, hogy úgy jövök be a munkahelyemre, hogy az addig idegesítőnek vélt kolléganőm iránt érzett negatív érzéseim tökéletesen, maradéktalanul, egyszerűen eltűntek.

Ez olyan érzés volt nekem, mintha lelkem egy, addig rabságban tartott része most végre szabadságot kapott volna. Ez a teher eltűnt az életemből, és ezzel vette kezdetét az a csoda, ami szép lassan, évek alatt történt meg velem.

A negatív érzések (félelem, düh, harag, aggodalom)  lekötöztek engem. Az EFT I. és II. tanfolyamokon kívül részt vettem a Karcsúsodj EFT-vel kurzuson is, mely megértette velem, hogy a súlyok egy része a lelkemből fakad, és ennek elengedése csodás könnyűség érzéssel ajándékoz meg.

Köszönöm, hogy éltem egyre boldogabb, harmonikusabb, ami  kihat a környezetemre is!

T.Z. Edit”

Jelentkezés

Ide kattintva iratkozhat fel az EFT hírlevélre

Hogy minél több idő jusson a gyakorlásra, javaslom, hogy a résztvevők ismerkedjenek meg az EFT Kézikönyvvel a tanfolyam kezdete előtt. A könyv ingyenesen letölthető IDE kattintva.

Tanfolyamot végzettek számára működik a Kopogtatók Klubja. Itt havonta egyszer találkozunk – nagyon oldott, vidám hangulatban -, és a résztvevők által hozott, aktuális problémákkal foglalkozunk, miközben az EFT világának újdonságaival is megismerkedhetnek a klub tagjai. A Kopogtatók Klubjában a részvétel ingyenes, az EFT I. tanfolyam elvégzése után várom szeretettel!

És egy kis ízelítő, hogy mennyi mindenre használható kiválóan a kopogtató módszer. Érdemes megnézni!

  1 comment for “EFT I. tanfolyam

Comments are closed.